Omenatarhamiitti

Viime lauantaina pääsin mukaan Jyväskyläläisten Survon omenatarhan miittiin. Ai että oli ihana päästä kuvaamaan nukkeja siellä, vaikka valkoiset kukat olikin jo kukintansa lopussa. Vaalenpunaiset olivat parhaimillaan ^_^

Miittiin tuli 6 henkeä, mutta nukkeja oli sitäkin enemmän :D orchardmeetKummallisesti Dollfie Dreameja ja Azoneita oli enemmistö…

Mukana minulla oli Maria, Illya ja Boa. Tässä on onnistuneimmat kuvat Mariasta Maria1Yenna oli tuonut paikalle kaksi keinua. Maria pääsi heilumaan pienempään niistä Maria3Maria2Boan kuvat ei oikein onnistuneet ja kun tiputin Boan kaksi kertaa puusta niin päätin etten yritäkään enempää ^^; boa1boa3Illya sitä vastoin loisti :D Illya1Illya2Illya3Illya4Kävin kurkkimassa kun Yenna otti Kiyorista (Kirika) kuvia ja napsaisin muutaman itsekin. Kuka voisi vastustaa tälläistä kaunotarta! Käykää ihmeessä katsomassa Yennan omat kuvat Kiyorista kiyori3

Voitin MDD Arle Nadjan Volksin lotterysta ja Arle oli postitettu ennen miittiä, mutta ei ehtinyt minulle asti sitä ennen, joten ensi kerralla Arlen kuvia :D

This entry was posted in Dollfie Dream, Suomeksi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.