Hyvää Vappua!

Hyvää Vappua! Innostuin tekemään ylioppilaslakit Dollfie Dreameilleni. En olisi onnistunut ellei Turre olisi ehdottanut käyttämään lakin mustiin osiin softista. Lakin valkoinen osa on kankaasta ommeltu. Lakkien kokeilijoiksi suostuivat Nami yo1yo2Ja Pinja yo3yo4Nyt meni vähän enemmän yo-juhlien näköiseksi meininki, kun en enää millään ehtinyt ommella tytöille haalareita (kaavojakaan kun en ole vielä tehnyt) vaan heitin päälle molemmille mekot. No ehkä ensi vuonna sitten on jo haalarit ja muuta rekvisiittaa Vapun kunniaksi :) yo5Nami muuten sai tuollaiset gladiaattorit sandaalit tässä keväällä. Hitaasti ja hartaasti edistyy One Piece asun tekeminen/kasaaminen

This entry was posted in Dollfie Dream, Suomeksi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.