Hartsimiitti

Viime viikonloppuna oli hartsilasten miitti. Otin Marian ja Chiisun mukaan ja lähdin juttelemaan mukavia tutuille :) Ihan kiva olisi pitää näitä miittejä useamminkin, mutta meillä ei ole mitään paikka mihin voisi aina halutessaan miitin järjestää vaan aina odotellaan että joku rohkelikko ilmoittaa että heille saa tulla. miitti1Miitin järjestäjällä oli kaikenlaisia jänniä juttuja kotonaan. Ei ehkä ihan oikean kokoinen tuoli propiksi nukeille, mutta söpö sittenkin ^_^ miitti2Oli hauska off-topic nuket kokemus, kun miitin järjestäjällä oli iso kokoelma Pullip nukkeja. Niitä oli kiva ihmetellä :D miitti3Samassa vitriinissä oli hirmuisesti söpöjä rement ruokia sekä Super Sonico pinkki parka figu! Joku päivä saan vielä painettua tuollaisen camokankaan ja teen omille nukeilleni tuon asusetin :3 miitti4Pikkuinen Pang-jukin oli miitissä. Pang-jut on houkuttelevan söpöjä, mutta liian koiramaisia kasvoiltaan että minun Pipos-lemmikkijoukon jatkoksi tälläistä tulisi. Kiva sitä oli silti tuijotella ^_^miitti5DifferentEightin pojalla oli Tekkonkinkreetin tekemät meikit ja mietin pitäisikö minun lopultakin luovuttaa Charlotten itse meikkamisen kanssa ja kysyä mahtuisiko kisulini Tekkonin listalle… Mutta sain neuvoja siitä miten ehkä voisin saada akryylimaalista tasaisempaa jälkeä, joten ehkä vielä yksi yritys ennen luovuttamista.miitti6Miittiin tulleiden kaikki nuket yhteiskuvassa. Pullippeja kyseltiin mukaan kuvaan, mutta kuulemma vitriini olisi mennyt ihan sekaisin ja rementit hajoilleet ympäriinsä, joten ei tällä kertaa XD miitti7

This entry was posted in Dollfie Dream, Pipos, Suomeksi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hartsimiitti

  1. Kaisu says:

    Kylläpäs sieltä on hauska bongailla tuttuja nukkeja! :) Mukavaa nähdä kuvia miiteistä, etenkin kun niissä on usein todella erilaisia nukkeja.

    • Maarit says:

      Miitit on hienoja kyllä siinä että pääsee näkemään erilaisia nukkeja. Muutama miittailija mietti valokuvausmiitin järjestämistä ja sellainen kuulostaisi kyllä aivan upealta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.