Taidekuja ohi

Viime viikonloppuna olin DesuconFrostbiten taidekujalla myymässä Dollfie Dream asusteita ja nukkeja :) Tälläiseltä pöytä näytti art1Käytin viimeisen viikon kotona kokeillen miten asettelen nuket ja tuotteet pöydälle ja väkerrellen tuotekylttejä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka varmaan vielä paremmalta pöytä olisi voinut näyttää. En vaan ole koskaan päässyt nukketapahtumiin, joissa on myntipöytiä niin mitään vertailukohtaa ei ole ^^; art2art3Eniten taidekujalla käyneitä yllätti että pöydällä olleet nukkeni olivat myynnissä. Yksikään ei löytänyt uutta kotia, mutta hyvin tytöt toimivat tuote-esittelijöinä :) art4Pöydän takana oli kivasti tilaa, joten sinne ilmestyi nukkekuvauspiste kuten huomaatte kuvan vasemmasta reunasta :D

Hyvin pieni itseni ja Dollfie Dream foorumeiden mainostus jäi varmaan monelta huomaamatta, mutta ompahan yritetty. DollfieDreamSuomi foorumi on ollut melkoisen hiljainen viime aikoina.art5Illan viimeisen tunnin aikana käyttöön tuli myös tabletti, josta pystyi katsomaan miltä tuotteet näyttivät nukkejen päällä art6Ja Shiori yritti hieman enemmän mainostaa itseään eli esittää nättiä alusvaatesettiään ja villasukkiaan. art7Kaiken kaikkiaan taidekuja meni hyvin, mutta tuskin enää toista kertaa lähden yksinään pitämään pöytää ^^;

Taidekujalta ylijääneet tuotteet ja nuket (tällä hetkellä vain DDH-08 Haruka) ovat myynnissä DollfieDreamSuomi-foorumilla sekä DolfieDreams.com-foorumilla. Voin paljastaa että hinnat on paremmat ekalla foorumilla kiitos kotimaisuuden ;)

This entry was posted in Dollfie Dream, Suomeksi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Taidekuja ohi

 1. mizya says:

  Minusta olit hyvin laittanut tuotteet esille ja nuo kyltit tosiaan oli kauhean suloiset. :D ♥ Olin niin DD-moodissa conissa niin en yhtään hoksannut, että olisinhan minä voinut ostaa MDD koon tumput noille minun hartsisille 40cm nukeille. :’D Sinulta voinee kuitenkin tilata tumppuja myös postitse?

  Toivottavasti ylijääneet tuotteet menevät pian kaupaksi. ^^ Ehkäpä ihmiset eivät sitten conissa kuljeta mukana niin paljon rahaa, että olisi kokonainen nukke lähtenyt matkaan? Jotkut figuurit tosin maksaa aika useita satoja euroja coneissa mitä olen seurannut, mutta en sitten tiedä ostaako kuinka moni ihan niitä kalliimpia kun kuitenkin netistä usein saa halvemmalla.

  Täytyy tosiaan katsella, josko ensi vuonna sitä itsekin kokeilisi pistää myyntipöytää pystyyn. :3 Frosti olisi hyvä con siihen, kun lipuista ei ole niin suurta kilpailua ja sinne minulla on mahdollisuus saada autokyyti vanhemmiltani, niin saisi kaikki myyntikamppeet kuljetettuakin hyvin. Suurin ongelma vaan on päättää, mitä sitä tekisi myyntiin ja miten tuotteet hinnoittelee. :’D

  • Maarit says:

   Kiitos :D Mukava kuulla että pöydän esittely toimi. Viime vuonna sitä ei oltu mietitty etukäteen oikeastaan ollenkaan ja sen näköinenkin se oli ^^; Toinen kiva oli päästä piirtämään blogin, lähes käyttämätöntä, maskottikettua kylteissä.

   Mitä luultavimmin voin tehdä sinulle MDD kokoisia lapasia. Mitään yleistä tilausketjua en enää tee, kun Schachenmayr mokoma lopetti käyttämästäni langasta kaikki kivat ja kirkkaat värit. Siinä meni minun suosikit hento pinkki ja vaaleansininen ja laventeli ja ja ja ;_;

   En oikein osaa ehdottaa mitä myyntiin kannattaa tehdä noin yleisesti (dollfiedreamsuomi foorumilla on ketju sitä varten että jos ihmiset kertoisi), mutta sen tiedän että itse kaipailisin nukeilleni talvitakkeja. Niissä on vaan se ongelma että hyvissä takeissa on hintaa ja silloin haluaa ostaa juuri sellaisen täydellisen ^^;

 2. Uraru says:

  Pöytäsi oli tosi siistin ja houkuttelevan näköinen! ^^
  Satuin Taidekujalle aina silloin kun se oli tosi täynnä, niinpä paikan päällä en kerennyt ihastelemaan näitä tuotteita. Ei kyllä miun nukeille ois sopineet varmaankaan mutta nää on niin hyvin tehdyn näkösiä ja söpöjä, olisi ollut kiva katsella lähempää! Oletko miettinyt meneväsi jonkun muun tapahtuman Taidekujalle? : >

  • Maarit says:

   Kiitos :D Mainostus siis ainakin onnistui. Pöydän ääreen pysähtyneiltä ihmisiltä oli myös kiva kysellä harrastavatko he nukkeja ja jos harrastavat niin millaisia. Pöytäpaikkakin oli esittelyyn parhaita mahdollisia, kun se oli avaralla kohdalla.

   1/6 koon nukeille en tosiaan ole tehnyt mitään ellei Hello Kikipopia lasketa sillä niillä on SD kokoinen pää O_O (pipot sopii).

   Yksin taidekujalla käynti vei kyllä niin pahasti voimat että tänä vuonna en ole enää menossa minkään tapahtuman taidekujalle :/

 3. Kaisu says:

  Heippa, bongasin noita tekemiäsi lapasia Safirin blogista ja ostaisin muutaman parin mieluusti sekä villapaidan jos niitä on vielä kaupan. Valitettavasti en kuulu kummallekaan foorumille jossa tavaroitasi on myynnissä mutta jos sopii tehdä kauppaa niin heittele sähköpostia. :)

  Myyminen missä tahansa tapahtumassa yksin on varmasti todella rassaavaa, itse olen ollut myymässä LDollissa Ranskassa mutta onneksi aina jonkun kaverin kanssa että löytyy tauottaja ja itsekin voi hieman kierrellä paikoissa. :) Ihania tuotteita, tykkään noista alusvaateseteistäkin todella paljon. DD nuket ovat kovin viehättäviä vaikken ole (toistaiseksi) niihin langennut. :D

  • Maarit says:

   Kiitoksia kehuista :D Laitan sinulle sähköpostia tässä lähiaikoina. Olen innoissani suunnittelemassa omaa pikku verkkokauppaa tähän blogin kylkeen, mutta veikkaan että sen aikaansaamiseen tulee menemään vähintään muutama kuukausi ja pahimmillaan pari vuotta.

   LDoll! Olen kuullut siitä hartsiharrastajilta (olen pihla-nimimerkillä hartsilapset foorumilla) ja suunnitelmissa olisi päästä käymään siellä, jos nyt ei tänä vuonna niin tulevina vuosina.

 4. Julia says:

  Ooo upeita vaatteita. Ootko tulos esim. yuki conii? Mun dollfie dream kovasti tarvitsee vaatteita❤Tai jos voit postittaa vaatteita niin sekin käy❣Tosi nätisti olit asetellu tavarat pöytään! Ihan vain huvin vuoksi kysyn että monellako myit ja myytkö vielä?❤

  • Maarit says:

   Kiitos kehuista ^_^

   Yukiconiin en ole tulossa. Jos saisin kaverin niin olisi kiva johonkin kesän coniin päästä taidekujalle, mutta se näyttää toistaiseksi aika epätodennäköiseltä ^^; Jossain vaiheessa olisi tarkoitus laittaa tänne blogin kylkeen myyntiin nukketavaroita. On vaan vielä pahasti kesken että yritänkö värkätä verkkokaupan vai miten ilmoitukset teen että yhteydenotot toimisi muulla kuin kommenteilla. Lähetän sinulle tänään/lähipäivinä sähköpostia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.