Smiling Mirai mod

I’ve been trying to sell Mirai, but she didn’t sell ’cause I wanted to keep her clothes set and she didn’t have anything special in her… So I decided it’s time to let my modding enthysiasm loose. I wanted to make Mirai smile so I modded her mouth with files and then painted her mouth. I left the rest of Mirai’s default faceup untouched. 001002003She looks now quite nice :D I think i want to make her an idol-type outfit (well, something that I think is idolesque) I’ve putten her default wig and stand and other stuff somewhere and couldn’t find them so I took some pictures with Volks Mikuru wig. Very close to nature type of colours otherwise too004005006

This entry was posted in SmartDoll. Bookmark the permalink.

2 Responses to Smiling Mirai mod

  1. safir says:

    Kumma ettei tämä ihanuus ole mennyt kaupaksi D: Luulisi että joku oli kelpuuttanut, ainakin ulkomailla jos ei Suomen sisällä? Mutta vaikuttaa siltä että oli ihan hyvä ettei kauppoja syntynyt ja pääsit modailemaan, näyttää tosi nätille tämä hymyilevä suu! ♥ Suunnitelmat idol-asun suhteen kuulostavat mainioilta myöskin, jään innolla seurailemaan tämän projektin etenemistä~ (Onko Mirai nyt siis kokonaan jäämässä sinulle?)

    • Maarit says:

      Ei mennyt kaupaksi, kun oli liikaa hintaa. Olin alunperin maksanut isot verot ja ostanut 2 kpl vaihtobusteja, joista halusin myös eroon ^^; Nyt suunnitelmana on yrittää päästä busteista eroon tekemällä joku asu bustin kokoon ja myymällä asu+bust. Lopuksi sitten tarkoitus olisi myydä Mirai, koska pitäisi säästää taloon ja tahtoisin Ebony SmartDollin… Mutta sitä ennen ihmettelen kuinka paljon söpömmäksi Mirai tuli hymyn muutoksella ja tosiaan yritän ommella/neuloa asuja Miraille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.