Dollfie Dream Suomi keskustelualue

Siinä se sitten on. Suomenkielinen Dollfie Dream-keskustelualue. Löytyy osoitteesta dollfiedreamsuomi.net Pari päivää se on ehtinyt olla pystyssä ja muutama jäsenkin on sinne liittynyt :) Tekisi mieli koko ajan kirjoittaa foorumille jotakin, mutta päätin antaa muillekin tilaa ja kirjoittaa vain yhden uuden keskusteluketjun per päivä.
foorumi

Ärsyttää kun omat tunnarit on admin niin nimimerkki näkyy boldattuna punaisena. Nopealla vilkaisulla tulee olo ettei foorumilla kukaan muu pyörikään kuin minä ^^; Ehkä saan jossain vaiheessa muutettua tuon admin nimimerkin värin vähemmän kirkuvaksi.Jos se olisi ollut css luokka niin olisin jo vaihtanut sen, mutta jotenkin se näyttää php-koodiin ympätyltä eikä ihan hirveästi tekisi mieli mennä puukottamaan toimivaa phptä…

This entry was posted in Dollfie Dream, Suomeksi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.