Merry Easter!

Easter always gives me an excuse to dress Tuulia as a witch :3 Forgot the basket with easter eggs, but maybe next time I’ll get those too. Tuulia1Tuulia2Tuulia3Btw, did you know that you can get twin-snow eyes again? Tuulia has metallic twin-snow eyes and I wouldn’t mind getting more as now the new maker (Juu-Yuki), who had the rights for the eye designs, is making these eyes metallic in resin. I always thought that twin-snow eyes biggest problem was that they were make from DIY snap together acrylics. I just hope I could get some dollie funds again so I could order eyes from the new shop Lizanna

Tuulia4Interruption comes along. Illya want’s to make her appearance in this blog too. So next time, Illya’s pictures

This entry was posted in Dollfie Dream and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Merry Easter!

 1. safir says:

  What a cutie Tuulia is~ The witch outfit looks great on her ^^ Happy Easter! ♥

 2. mizya says:

  Onpa suloinen pääsiäisnoita siellä, oikein luutakin löytyy! ^^ ♥

  Kiitos linkistä tuohon Lizanna-kauppaan! Hankin hiljattain ensimmäisen DD:ni ja olen yrittänyt etsiä kauppoja, joista saisi oikein nättejä ja kimaltavia silmiä. Nuo vaikuttavat lupaavilta, täytyy joskus kokeilla. :3 Olisiko sinulla kenties suositella joitain muitakin merkkejä?

  • Maarit says:

   :D Minkä DD hankit? Olen ihastellut ottamiasi kuvia hartsilapsissa ja olisi hieno nähdä sinun DD kuvia ^_^

   En oikein osaa suositella muita paikkoja ^^; Sen tiedän että jos tosiaan saisin rahaa niin haluaisin tilata Arrietta Projektilta Aoko-tyylisiä silmiä. Ne eivät kai ole metallisia, mutta muuten kuvissa aina ihanat värit http://ariettaproject.com/store/anime-style-c-1_71/

   • mizya says:

    Hih, eksyitkin jo näköjään blogiini, mutta DDH-06 kaksoset tosiaan hankin… mutta kun toisella ei ole vielä kroppaa, niin tulee toistaiseksi puhuttua vain yhdestä. xD

    Voi, kiitoksia kovasti! ♥ Tässä odotellaan, että sää pikkuhiljaa paranisi, niin pääsisi viemään nukkeja ulos. :3 Nyt vielä toistaiseksi kelit on sen verran epävakaat, että maisema ei ole ihan kauneimmillaan. xD Mutta heti kun alkaa vihertää, niin sitten mennään!

    Tuon Arrietta Projektin sivun taisikin joku linkata myös DoA:ssa, sieviä silmiä on kyllä sielläkin. :3 Varsinkin japanilaisilla DD-omistajilla on joillain nukeilla tosi nättejä silmiä, mutta en ole vielä rohkaistunut kyselemään, mistä he omansa ostavat. Saati että myytäisiinkö niitä edes kansainvälisesti. :’D Hartsisilla nukeillani on suurimmaksi osaksi 12-14mm silmiä, niin niiden kanssa ei kauheasti ole ollut väliä iiriksen kuviointien ym suhteen, kun ei ne kovin hyvin näy kuitenkaan… mutta DD:lla on sen verran isot silmät, että kaikki yksityiskohdat myös näkyvät, niin sen puoleen olisi kiva ostaa kaikkia nättejä silmiä siskoksille. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.