Home Town Dolpa Kyoto 11

Seuraava Dolpa on jo melkein täällä! Harvinaista kyllä julkaisussa on vain yksi Dollfie Dream. Dollfie Dream Sister Uzuki Shimamura Idolm@ster Cinderella Girls:eistä. Dolpa on 15.3.2015 eikä vielä ole tietoa milloin After Event on, mutta oma veikkaukseni on huhtikuu ennen kuin toukokuun Tokion dolpan tuotteet julkaistaan. dd03_pic02dd03_pic04dd03_pic01Omasta mielestäni Uzuki on oikein söpö, mutta koska hän muistuttaa paljon Yuki Morikawaa (isommat silmät ja DDS) niin olen turvassa turhalta haikailulta :) Mutta valitettavasti Dolpassa julkaistaan paljon muutakin ja ne muut ovat Best Selection äänestyksen asuja sekä tämä iki-ihana Dollfie Dream Accessory, jota olen yrittämässä saada…  p25ap25b

This entry was posted in Dollfie Dream, Suomeksi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.